DAGENS ORD: ”Jeg kalder jer ikke længere tjenere, for tjeneren ved ikke, hvad hans herre gør; jeg kalder jer venner, for alt, hvad jeg har hørt af min fader, har jeg gjort kendt for jer.” Johannes 15:15

fadder ikke medlem af folkekirken

Vores dejlige pige skal dåbes til august. En af vores bedste venner vil vi gerne have som fadder, men han har meldt sig ud af folkekirken. Kan han være fadder alligevel?

Venlig hilsen Anette

Hej Spørger

Hvis du havde søgt med ordet fadder i netkirken, havde du fået svaret med det samme.

Signe Voldby har skrevet i et tidligere svar:

Det første, jeg er nødt til at sige, er, at reglerne er helt klare på det punkt - man SKAL være døbt med en kristen dåb for at blive fadder i Folkekirken.
En "kristen dåb" er bredt forstået - det kan være dåb i en frikirke, en katolsk kirke - bare det er en kristen dåb i troen på Jesus.

Alex Wallin

Alex Wallin