DAGENS ORD: ”Og når hans ånd, han som oprejste Jesus fra de døde, bor i jer, skal han, som oprejste Kristus fra de døde, også gøre jeres dødelige legemer levende ved sin ånd, som bor i jer.” Romerne 8:11

gudmor / gudfar

hej, vi er et par der venter vores første barn og vi kunne godt tænke os at vide om det er muligt at have gudmor og gudfar istedet for fadder til barnet? Og hvor mange?

Tak for mail,
Her er et kort svar! Da "gudmor" er betegnelsen for den,der bærer barnet til dåb, kan der - i sagens natur - kun være èn gudmor eller gudfar! De andre vidner til dåben kaldes - sammen med gudmoderen - for "faddere".
Venligst,
Signe, netpræst

Dette er hvad jeg fandt af svar ved at søge i netkirken efter lignende besvarelser.

Det kan gøres under besvarelser under spørgsmål og svar og søgefeltet er sat øverst.
Der er i øvrigt flere gode og relevante besvarelser, som kan være af interesse for jer.

Alex Wallin

Alex Wallin