DAGENS ORD: ”Herren er ikke sen til at opfylde sit løfte, sådan som nogle mener, men han har tålmodighed med jer, fordi han vil, at ingen skal gå fortabt, men at alle skal nå til omvendelse.” 2 Peter 3:9

Hej

Jeg var engang med i jeres klub F1, jeg kan ikke finde hjemmesiden, er den blevet lukket, eller har du et link jeg kan få?

Venlig Hilsen Louise

Hej Louise

Hvilken kirke - spejder eller ungdomsarbejde var det lige du var med i? Vi har i netkirken ikke nogen klub. Måske har nogle af de kirker der har tilknytning til netkirken, sådan en klub.

Hvis du kommer i tanke om hvilken tilknytning klubben har, kan du bare skrive tilbage. Ud fra dit svar, kan jeg måske hjælpe dig.

Alex Wallin

Alex Wallin