DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Hej!

Vi er to piger som håber i kan hjælpe os lidt.

- Har pinsemissionen nogle specielle regler?

Mvh.
Mette og Nina

Mette

Hej Piger

Jeg ved ikke hvad i tænker på, når i siger specielle regler.

Jeg har ikke hørt at Pinsekirken har andre foreskrifter eller regler end den rettesnor bibelen er.

I bibelen er der en regel der kaldes den gyldne regel. Den er meget enkel og har et fint perspektiv. Det lyder således: Alt, hvad I vil, at mennesker skal gøre mod jer, det skal I også gøre mod dem.
På mere hverdagsdansk. Du skal være over for andre, som du gerne selv vil have, at de skal være over for dig.

Jeg vil foreslå at i går ind under svar, her på siden. Der er en søge formular.

Skriv pinse, pinsekirke eller pinsebevægelse. Så vil i kunmne læse tidligere svar om Pinsekirken.

Alex Wallin

Alex Wallin