DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

slette mellemnavn

hvordan sletter jeg mit mellemnavn?
- jeg kan finde blanketter til hvis jeg ønsker mig et mellemnavn... men det er ikke det jeg ønsker.
Koster det noget at slette et mellemnavn? skal jeg så også ha´ nyt pas?

Kære Sandra,
Masser af gode spørgsmål!! - her kommer nogle svar!!
Ja, du kan godt slette eller antage et nyt mellemnavn (dog i følge visse regler!!) - det koster 430 kr, som skal indbetales på posthuset eller digitalt - sagen kan først behandles på kirkekontoret, når betaling er indgået.
Blanketterne med navneændring kan du finde på personregistrering.dk - og bare klikke frem til navneændring.
Også de kan sendes digitalt (med digital signatur) eller de kan afleveres på dit lokale kirkekontor - udfyldt og underskrevet!
Og ja - jeg tror faktisk, du skal have nyt pas - men politiet vil kunne oplyse dig om det.
Held og lykke med det - skriv bare igen, hvis der er noget...
Signe Voldby, netpræst

Signe Dorthe Voldby