DAGENS ORD: ”Tænk ikke hver især på jeres eget, men tænk alle også på de andres vel.” Filipperne 2:4

De syv dødsynder

Hej ..

I kristendom har jeg om De syv dødssynder. Jeg skal derfor finde ud af hvor de stammer fra/opstået, problemet er bare at jeg ikke kan finde ud af det nogen steder. Håber du kan hjælpe mig.

hilsen maja

Kære Maja
De 7 dødssynder har sin oprindelse i den katolske kirke og hører egentlig ikke hjemme i den protestantiske kirke. Selvfølgelig er de nævnte synder generelle og noget som hele menneskeheden må kæmpe med.
De synder/laster der er tale om er: hovmod - misundelse - vrede - dovenskab - gerrighed - fråseri - utugt.
Du kan lettest orientere dig om flere detaljer ved at gå ind på internettet under emnet: De 7 dødssynder - der er en mængde mere eller mindre gode forklaringer på emnet. Jeg vedlægger et pa klip til din orientering og håber du får klaret din forespørgsel.
venlig hilsen
Ole Bækgaard