DAGENS ORD: ”Men alligevel er det ikke jer, der skal kæmpe; I skal blot stille jer op og blive stående, så vil I se Herren frelse jer, Juda og Jerusalem. Vær ikke bange, og lad jer ikke skræmme! Ryk ud imod dem i morgen, Herren vil være med jer.” 2. Krønike 20:17

Gudmor/gudfar

Hej

Kan man både have en gudmor og en gudfar? F.eks kan den ene bære ind og den anden ud?
Og kan de begge stå i papirene som gudmor og gudfar eller står den ene som fadder?

Kære Gudmor/Gudfar.
I kan da sagtens hjælpe hinanden, - men den, man bruger udtrykket "Gudmor" eller "Gudfar" om, - det er den, der på barnets vegne svarer ja, - både til de forskellige led i Trosbekendelsen - og til, at barnet vil døbes på denne tro.

I Kirkebogen vil den anden så stå som fadder.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen