DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

markus 7

Hej netkirken
Hvordan skal jeg forstår markus 7? især v 18?
Betyder det at feks narko ikke er urent? findes der andre skriftsteder som underbygger det som siges her eller evt jeres svar? På forhånd tak!

Kære spørger.
Læg lige mærke til, at Jesus taler om mad, - og narko kan vel ikke lige frem kaldes for mad !!!
Og uanset hvad man vil kalde narko - rent eller urent - så er det noget, man skal holde sig fra, da det er ødelæggende og nedbrydende.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen