DAGENS ORD: ”Tænk ikke hver især på jeres eget, men tænk alle også på de andres vel.” Filipperne 2:4

dåbsatest

hej jeg har et spørsmål, har mistet mit dåbsatest og ville høre om jeg kunne gå til den nærmeste kirkekontor og få en kopi af den for står og skal bruge den på torsdag den 27/09 mvh per

Kære Per!

Du skal få et hurtigt svar. Normalt vil et svar af denne karakter blive besvaret af en folkekirkepræst, men spørgmsål der ligner dit til forveksling er stillet og besvaret mange gange.

Hvis du derfor var gået ind i "søgemaskinen" under "ny dåbsattest", vil du kunne have fundet svar på dit spørgsmål uden at stille det offentligt.

Svaret er enkelt: Du skal henvende dig på det nærmeste kirkekontor og sætte dem ind i sagen. De vil så kontakte det det sogn, hvor du er blevet døbt og de kan så verificere oplysningerne og udstede en ny dåbsattest.

Håber det vil gå let og smertefrit for dig.
Held og lykke.

Bjarne Nederby Jessen