DAGENS ORD: ”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet. v13 Tag derfor Guds fulde rustning på, for at I kan stå imod på den onde dag, overvinde alt og bestå.” Efeserne 6:12

gud far

Hej jeg er har et spørgsmål angåne om min kærestes lille bror kan være gudfar til vores barn eller det skal være en kvinde????
Hilsen Heidi

Heidi

Kære Heidi,
Tak for dit søde spørgsmål - og med det samme kan jeg sige, at betegnelsen "gudfar" eller "gudmor" er betegnelsen for den, der bærer et barn til dåben. Er det en mand, ja så bliver han gudfar, og er det en kvinde, ja så bliver det en gudmor.
Det samme gælder fadderne.
Dog er der det krav til en fadder eller en gudfar/gudmor, at de skal være døbt med en kristen dåb og over konfirmationsalderen.
Jeg håber, I får en dejlig og velsignet dåbsfest, når den tid kommer, ikke mindst i kirken.
Guds fred,
Signe Voldby, netpræst