DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Vdr. Gudforældre

Jeg er en 24 årige pige der netop er hjemvendt fra USA. Min datter er saa dobbelt statsborger. Min far som bor her i Danmark er ikke danskstatsborger ønsker at være gudforældre til min lille pige. Kan han det selvom han ikke er dansker og mit barn ikke er født her:

Angela

Kære Angela,
Til lykke med din lille datter, der skal døbes - jeg håber også¨, I bliver glade for at bo i Danmark.
Hvad angår dåben, da er der ingen landegrænser - kun er der det krav til en fadder, at de skal være over konfirmationsalderen og døbt med en kristen dåb, så de er en del af Guds rige på jorden. I den danske folkekirke regner vi både katolsk dåb og frikirkedåb for kristne dåb - bare man er døbt til tro på Jesus. I virkeligheden er det jo netop den store opgave for faddderne, at de kan være med til at bede for det lille dåbsbarn og i dets opvækst pege på kirkens Herre Jesus...
God og velsignet dåbsfest,
Signe Voldby, præst