DAGENS ORD: ”Men alligevel er det ikke jer, der skal kæmpe; I skal blot stille jer op og blive stående, så vil I se Herren frelse jer, Juda og Jerusalem. Vær ikke bange, og lad jer ikke skræmme! Ryk ud imod dem i morgen, Herren vil være med jer.” 2. Krønike 20:17

sletning af mellemnavn

Hej..

Hvis jeg nu gerne vil have slettet sit mellemnavn hvad gør jeg?
Koster det noget?

Tanja Ravn Sørensen

Kære Spørger.

Vedr. selve navne-ændringen:
Du har 2 muligheder.
Enten kan du henvende dig på dit lokale Kirkekontor, - eller du kan gøre det i hvertfald delvis gennem den hjemmeside, der hedder www.personregistrering.dk.
Læs der først i midterspalten: Velkommen til personregistrering - og "klik" der efter på "navne" i den grå venstre-spalte - og derefter på "navneændring."
Her finder du yderligere vejledning.

Vedr. dit spørgsmå, om det koster noget:
Jo - det koster et gebyr på 460 kr. at få foretaget navneændring, uanset hvilken måde du anvender.

Der er dog en undtagelse, - og det er, hvis din navneændring sker i forbindelse med bryllup. Så er der ikke gebyr på.

Ivan L. Jakobsen
sognepræst