DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

sletning af mellemnavn

Hej..

Hvis jeg nu gerne vil have slettet sit mellemnavn hvad gør jeg?
Koster det noget?

Tanja Ravn Sørensen

Kære Spørger.

Vedr. selve navne-ændringen:
Du har 2 muligheder.
Enten kan du henvende dig på dit lokale Kirkekontor, - eller du kan gøre det i hvertfald delvis gennem den hjemmeside, der hedder www.personregistrering.dk.
Læs der først i midterspalten: Velkommen til personregistrering - og "klik" der efter på "navne" i den grå venstre-spalte - og derefter på "navneændring."
Her finder du yderligere vejledning.

Vedr. dit spørgsmå, om det koster noget:
Jo - det koster et gebyr på 460 kr. at få foretaget navneændring, uanset hvilken måde du anvender.

Der er dog en undtagelse, - og det er, hvis din navneændring sker i forbindelse med bryllup. Så er der ikke gebyr på.

Ivan L. Jakobsen
sognepræst