DAGENS ORD: ”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet. v13 Tag derfor Guds fulde rustning på, for at I kan stå imod på den onde dag, overvinde alt og bestå.” Efeserne 6:12

Re: Faddere

Hej Ivan L. Jakobsen

Mange tak for dit svar.Det klarlagde en del for mig.

Det spørgsmål hvor der står at man ikke kan være fadder når man er udmeldt af folkekirken er fra 14 juni 2005 under titlen "Barnedåb" spurgt af Karina Schou og svaret på af Signe Voldby.

Sandra

Hej igen.
Jeg har ikke mulighed for at finde min gode kollega og gode ven Signe Voldbys svar - og heller ikke det konkrete spørgsmål, - så derfor kan jeg ikke udtale mig nærmere om det.

Jeg kan kun henvise til kirkeministeriets hjemmeside, som jeg også har gjort.

Håber, at det er OK.

Ivan L. Jakobsen