DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Må danske præster bære sværd?

Ja som titlen siger: Må danske præster bære sværd?
Jeg har hørt at der er/var en lov der tillod danske præster at bære sværd, men kirkeministeret som jeg ringede til kunne ikke svare på det, interessant i og for sig selv ikke sandt. Nå men hvad I siger I til det.

Kære spørger.
Så vidt jeg ved, er der intet forbud mod, at danske præster må bære sværd.
Det sværd, som vi dog først og fremmest skal bruge, er det, som Paulus i Efeserbrevet kapitel 6 vers 17 kalder ÅNDENS SVÆRD, som er Guds Ord.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen