DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Mellemnavn

Hej.

Jeg ønsker at få et mellemnavn. Mit mellemnavn skal være Marie, som min farmor og oldemor også havde. Hvordan gør jeg.

Hilsen Rikke

Rikke

Kære spørger.
Du har 2 muligheder.
Enten kan du henvende dig til dit lokale Kirkekontor, og bede dem om at hjælpe dig, -

eller du kan gå ind på https://www.personregistrering.dk
hvor du i venstre side skal "klikke" ind først på navne - og så på "navneændring", - og der hente blanket med yderligere vejledning.

Held og lykke med at føre familietraditionen videre !

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen