DAGENS ORD: ”Men når Kristus er i jer, er legemet ganske vist dødt på grund af synd, men ånden har liv på grund af retfærdighed.” Romerne 8:10

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

Dato: 23 aug. 2020 kl. 14:00
Sted: P-pladsen bag Frederiksværk Kirke

Alsang i Frederiksværk

Savner du Philip Faber og morgensangen?
Så kom til fællessang i fri luft – på p-pladsen bag Frederiksværk Kirke

Frikirken Salem og Kirkerne i Frederiksværk-Vinderød Sogn arrangerer fællessang for hele byen søndag 23. august kl. 14. Der er planlagt en hyggelig eftermiddag med fællessang, kaffe og kage, og hvor deltagerne synger sammen og samtidig holder afstand.
Præst Ruth Cilwik Andersen fra Frikirken blev meget inspireret af den tradition for fælles morgensang hver for sig, som Philip Faber skabte via fjernsynet i foråret, da coronaen ramte Danmark.
Ruth fortæller: ’Jeg gik her henover sommeren og tænkte, at det var trist, hvis sådan en tradition med at synge sammen under hyggelige og uformelle former skulle forsvinde. Og pludselig kom ideen, at vi kunne organisere et alsangs-arrangement lige midt i Frederiksværk. Jeg kontaktede menighedsrådet i ved Frederiksværk-Vinderød sogn og spurgte, om de ville være med – og det sagde rådet straks ja til.’ Så var der ikke langt fra tanke til handling,
Pia Brunse fra Frederiksværk-Vinderøds menighedsråd er medarrangør, og hun fortæller:
’Musiker Ejnar Kanding fra Frikirken vil akkompagnere på el-klaver til sang fra Højskolesangbogen. For at alle kan høre opsættes højttalere. De fremmødte kan komme med forslag til Ejnar Kanding om sange, de gerne vil synge. Der vil være et vist antal Højskolesangbøger til rådighed for de fremmødte, så medbring gerne selv en bog, hvis det er muligt.
Efter fællessangen vil der blive serveret kaffe, vand og kage inde i Sognegården. Arrangementet er gratis.
ALLE er velkomne – mød blot op med godt humør og sangglæde og lad os få et par hyggelige timer sammen i hinandens selskab (om end med behørig afstand).

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk