DAGENS ORD: ”Jeg siger jer også: Alt, hvad to af jer her på jorden bliver enige om at bede om, det skal de få af min himmelske fader.” Mattæus 18:19

[ Forrige ] [ Til kirkelisten ] [ Næste ]

Fælleskirken

Uafhængig frikirke

Fælleskirken

Adresse:
Kornvænget 1 B. Ølstykke. Telefon 7026 5350
3650 Ølstykke

Hjemmeside:

Gudstjeneste:
Søndag kl. 10.30

Fælleskirken er en uafhængig nordsjællandsk evangelisk frikirke beliggende på Kornvænget 1 B i Ølstykke.
Kirken har eksisteret i 25 år og blev blev stiftet af en gruppe kristne med ønsket om at etablere en lokal frikirke som samlingspunkt for de mange kristne i lokalområdet.
I dag er Fælleskirken blevet en aktiv del af lokalområdet, hvor vores lokaler bl.a. huser et gospelkor.
Vi har gudstjenester, sang- og café-arrangementer og mange andre arrangementer, hvor alle er velkomne.