DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

[ Forrige ] [ Til kirkelisten ] [ Næste ]

Fælleskirken

Uafhængig frikirke

Fælleskirken

Adresse:
Kornvænget 1 B. Ølstykke. Telefon 7026 5350
3650 Ølstykke

Hjemmeside:

Gudstjeneste:
Søndag kl. 10.30

Fælleskirken er en uafhængig nordsjællandsk evangelisk frikirke beliggende på Kornvænget 1 B i Ølstykke.
Kirken har eksisteret i 25 år og blev blev stiftet af en gruppe kristne med ønsket om at etablere en lokal frikirke som samlingspunkt for de mange kristne i lokalområdet.
I dag er Fælleskirken blevet en aktiv del af lokalområdet, hvor vores lokaler bl.a. huser et gospelkor.
Vi har gudstjenester, sang- og café-arrangementer og mange andre arrangementer, hvor alle er velkomne.