DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Elizabeth Knox-Seith

Elizabeth Knox-Seith, Sognepræst i Stege og Nyord
Netkirken

Mail: ELKN@KM.DK

Elizabeth Knox-Seith, oprindeligt uddannet som kultursociolog, har været engageret i den skandinaviske pilgrimsbevægelse i 20 år, først som lægperson og siden som præst. Hun blev ordineret i Viborg Domkirke i marts 2010, knyttet til Viborg Pilgrimscentrum, og har været drivkraft bag udviklingen af Pilgrimshuset i Maribo. Siden 2018 har hun arbejdet som sygehuspræst i Psykiatrien i Slagelse og som sognepræst i Antvorskov kirke. Hun bliver pr. 1. februar 2020 udnævnt som pilgrims- og sognepræst i Nyord og Stege kirker på Møn, tilknyttet Stege-Vordingborg Provsti i Roskilde Stift. Forfatter til bogen "Den bevægelige spiritualitet - pilgrimsvandring som opdagelsesrejse", udkommet på forlaget Eksistensen november 2019.