DAGENS ORD: ”Salige er de, som sørger, for de skal trøstes.” Mattæus 5:4

Jakob Engell Vagner, Præst
Roskilde Baptistkirke

Mail: jv@baptistkirke.dk

Jakob Engell Vagner (f. 1974) er gift med Hanna, der er sygeplejerske, og som læser til jordmoder. Sammen har de tre piger; Lea, Maria og Rebekka. Jakob har en BA i praktisk teologi fra Baptisternes Teologiske Seminarium og Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi, og senere har han taget en MA i praktisk teologi via Harvest University. Han har arbejdet som skolepræst på Skovbo Efterskole, Ungdomspræst i Pinsekirken København og lærer på Mariager Højskole. Jakobs spidskompetencer er forkyndelse, sjælesorg og lederskab. Han brænder for at vi som mennesker skal opnå menneskelig og åndelig modenhed, og tror på at den lokale kirke er et optimalt redskab i den proces hos den enkelte. Jakob har været ansat som præst i Roskilde Baptistkirke siden august 2017.