DAGENS ORD: ”I øvrigt, vær stærke i Herren og i hans mægtige styrke. v11 Ifør jer Guds fulde rustning, så I kan holde stand mod Djævelens snigløb.” Efeserne 6:10

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

vi er privilegerede

29 okt. 2008

Hvor er vi privilegerede her i Danmark.Vi lever en rimelig tryg tilværelse og vores børn kan gå i skole og få en uddannelse.

I søndags var der et indslag i nyhederne omkring børn i Afghanistan. Da Talebanstyret kom til, kunne piger ikke få lov til at gå i skole og folket blev i det hele taget undertrykt. Nu er styrer Taleban ikke mere, ihvertfald officelt.

Det er stadigvæk svært at få en uddannelse. Nogle steder er skoler blevet lukket på grund af det er for farligt at være der. Visse steder er børn og voksne blevet dræbt, blot fordi de gik i skole og blev undervist.
Men trods disse forhold kommer en del børn stadigvæk i skole og får undervisning.
Børnene er delt op i hold og første hold starter undervisning meget tidligt om morgenen og der er undervisning til langt hen på eftermiddagen.
At se børnene som var så ivrige for at lære noget rørte mig dybt. De ville have gode uddannelser,så de kan være med til, at bygge deres land op igen. Trods de odds de kæmper imod. Det er bare godt gået.

Udsendelsen sluttede med at børnene sang og som journalisten bemærkede ville de nok ikke vinde førstepræmie i skønsang i x-factor.

De vandt mit hjerte.

Hanna

 
Hanna Wallin

Tanker i tiden

Hanna Wallin,
Netkirken

Mail: hanna.wallin@live.dk

 

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk