DAGENS ORD: ”Helbred mig, Herre, så jeg bliver helbredt, frels mig, så jeg bliver frelst, for du er min lovsang.” Jeremias 17:14

[ Forrige ] [ Oversigt over Artikler ] [ Næste ]

Hvordan går det?

Ja hvordan går det egentlig? Det er et spørgsmål vi ofte stiller hinanden. Hvilket svar skal vi give? Hvilket svar forventes?

Når vi ser på verden er der stor nød. Ofte er der mest grund til at fortvivle. Overalt hvor du møder mennesker er der problemer. Der er kræfter der vil ødelægge ungdommen. Vi må også konstatere at velstanden hos mange er dalende. Økonomisk utryghed, arbejdsløshed. Der er nogen der siger at det går godt. For nogle går det ikke så godt. Der er iblandt os en høj selvmordsprocent. Det går ikke godt. Ægteskaber krankler og fungerer ikke. Det går ikke så godt. Mange siger at det går godt; men sandheden er at det går slet ikke.


Nu til spørgsmålet igen. Hvordan går det med dig?

Hvad lever du for? Hviler du i hverdagen i noget der er meningsfyldt eller er der en hel masse ubesvarede spørgsmål som f.eks. Hvor kommer jeg fra? Hvorfor er jeg her? Hvor går jeg hen? Mange har ubesvarede spørgsmål at tumle med – det giver ikke fred i sindet.

Svaret findes!

Der er tusinder i dette lille land, der ligesom dig har tumlet med disse spørgsmål.

De har fundet hvilen. Hvilen i det indre menneske. Før var der en urolig nagende tilstand som bevirkede at det skulle dulmes med alkohol, narkotika eller nyreligiøse grupper. Dette forårsagede dog en endnu større tomhed.

Da skete det. Manden fra Nazaret kom forbi. Jesus Kristus. Pludselig på min vej mødte jeg et menneske eller læste jeg en artikel der handlede om Jesus. Der blev oplyst mig at denne Jesus var Gud og blev menneske. Der blev fortalt mig at han gav sit liv for mig. Normalt er dette dårskab for et moderne menneske; men jeg oplevede Jesus. Det kan jeg ikke forklare. Jesus er for moderne mennesker. Hvilken opdagelse.

Jeg mødte ham ved at åbne mit hjerte. Jeg bad en enkelt bøn. Jesus jeg er hjælpeløs. Jeg har brug for dig. Kom ind i mit hjerte og fyld mig med din fred. Der er så meget der piner mig. Jeg er plaget i mit indre. Jesus rens mig fra synd og bliv min Herre fra i dag. Halleluja. Det skete. Hvad skete? Det var dog utroligt. Jeg blev fyldt med en fred som overgår alt forstand. Glæden boblede i mit indre. Jeg føler mig helt udødelig. Jeg har fået et nyt liv som aldrig dør. Det kan jeg ikke beskrive; men jeg kan fortælle dig om det. Jeg har fundet tilbage til min Skaber og fremtiden kan jeg lægge i hans hænder. Jesus Kristus genforenede mig med min Skaber. Jeg er bestemt ikke fuldkommen; men den fuldkomne er kommet ind i mit liv og han hjælper mig videre frem. Når jeg holder mig tæt til ham gør han mit liv værd at leve. Jeg har fundet Jesus.

Det her er for alle. Jesus kan give dig en hel ny dimension i dit liv. Jesus kan blive noget personligt og noget der virker i dit liv.


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk