DAGENS ORD: ”Helbred mig, Herre, så jeg bliver helbredt, frels mig, så jeg bliver frelst, for du er min lovsang.” Jeremias 17:14

[ Forrige ] [ Oversigt over Artikler ] [ Næste ]

Mig og Windows

Arrgggh ..... Nu bliver Windows ved med at drille. En opdatering vil ikke på plads, den prøver igen og igen.... Den bliver ikke rigtigt lagt ind, selv om det ser sådan ud, for den prøver igen og igen. Jeg har prøvet alt. Der er kun en ting at gøre, starte forfra.

Som skrevet så gjort.
Først måtte jeg formattere en harddisk. Så ind med Windows og et antivirus program. Så langt så godt.

Så skal Windows opdateres, 93 opdateringer... så antivirus programmet.. af flere omgange... så endnu en opdatering til Windows.. SP 2 ...
Nye opdateringer ... det kan ikke være rigtigt ??? Jo, endnu 31 opdateringer. Puha- og minsanten 2 opdateringer til.

Det er 2. dag jeg nuldre med dette her. Jeg måtte også defragmentere harddisken, for at få PC,en til at at køre med en respektabel fart.

En nærliggende tanke dukker op.
Det ligner lidt mit liv.

Først blev jeg en kristen (Fik lagt et nyt sttyresystem ind) Så opdagede jeg/Gud at der var fejl, hvorefter fejlen blev lokaliseret og udbedret. OK... hov nok en opdatering, igen og igen... Jeg ved at det fortsætter hele livet, hvis jeg vil have opdateringerne. Hvis ikke, så er der ingen pres fra Guds side, bare et vink i ny og næ, jeg bestemmer selv om jeg vil have rettelserne.

Windows er blevet udskældt for at være noget biks. Tanken er jo nær, for hvis computeren ikke makker ret, må det jo være styresystemet.

Nu hvor jeg er startet helt forfra med at lægge Windows ind, har jeg lagt mærke til, at det er næsten hele styresystemet der er blevet udskiftet af flere omgange i opdateringerne.
Det er det Gud gør med os når vi giver ham lov.
Han fornyer os inden i.


Alex Wallin


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk