DAGENS ORD: ”Derfor takker vi også Gud uophørligt. For da I modtog Guds ord, som I hørte af os, tog I ikke imod det som menneskeord, men som det, det i sandhed er, Guds ord, og det virker i jer, som tror.” 1 Thessaloniker 2:13

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

Dato: 14 jan. 2021 kl. 00:00
Sted: Bedeuge2021: Hjemme

TÆNK

LUKASEVANGELIET 10,27 Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din styrke og af hele dit sind, og din næste som dig selv.

Det er befriende, at Gud ikke beder os om at slå vores fornuft fra. Gud elsker, når vi bruger vores hoved, når vi undersøger og undrer os over hans ord og stiller spørgsmål.
Når vi læser i Bibelen, kan der opstå mange spørgsmål.Hvad skal jeg stille op med de svære passager i Bibelen? Hvorfor er der så mange mennesker i Bibelen, der opfører sig dårligt? Hvem er Gud? Er han god? Gud beder os ikke om at gemme de spørgsmål væk, men til at gå i flæsket på dem. Vi må tage vores spørgsmål, vores tvivl og vores frustrationer til Gud. Tvivl hører med til troen, Bibelen taler om tvivlen, men hvilken rolle spiller den i vores bøn? Usagte ord skaber afstand, og det gør sig også gældende i vores forhold til Gud. Vi må tale sandt til ham om vores glæder, sorger og store spørgsmål.
Og heldigvis afhænger vores tro ikke af følelser eller tanker, for som Paulus skriver det i Romerbrevet: »Er Gud for os, hvem kan da være mod os« (Rom 8,31).

Bedeemner:


Vi takker dig for, at du taler til alt i os – vores hjerte, sjæl, styrke og sind.

Vi bekender, at vi ikke altid er åbne for det, som du har at sige til os.

Vi beder om, at du vil give os visdom til at tale og handle ret over for andre.

Vi beder dig for nye bibellæsere, at de må møde dig og sandheden om dig.

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk