DAGENS ORD: ”Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os; han fjernede det ved at nagle det til korset;” Kolosenserne 2:14

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

Dato: 2 jun. 2018 kl. 09:30
Sted: Fra Ølsted Kirke over Hvide Klint til Frikirken Salem, Frederiksværk

Fælleskirkelig Pilgrimsvandring

Med tid til stilhed, samtale og bøn.

Mange har gennem årene deltaget i kortere eller længere pilgrimsvandringer både i udlandet og her hjemme. En af de mest kendte er vandringen i Nordspanien til Santiago de Campostella. Også gennem Danmark har der fra gammel tid været pilgrimsvandringer mod Santiago de Campostella. I Nordsjælland fra Helsingør over Hillerød til Roskilde, - og i Jylland ad Hærvejen.

Gennem vandring i naturen, gennem stilhed, bøn og samtale søger vi Gud, som har skabt alt, og giver livet kraft og mening. Vi gør det ikke for at opnå noget,– men i taknemmelighed over at vi i troen på Jesus må leve i Guds nåde, barmhjertighed og kærlighed. Derfor vil vi undervejs holde stop med læsninger, lidt at tænke over, meditation og bøn.

Pilgrimsvandringen 2018 er nr. 11 i rækken af vandringer arrangeret af en stadig større gruppe fra Folkekirken og Frikirken Salem i Halnæs kommune.


Pilgrimsvandringen 2018 begynder i Ølsted Kirke kl. 9.30 med morgenandagt ved sognepræst Hans Henrik Nielsen. Fra Ølsted går vi mod Roskilde fjord og Hvide Klint og ad Bakkestien og Krudttårnsbakken til Frikirken Salem, Havnevej 15, Frederiksværk.


Vandringen afsluttes med nadverandagt i Frikirken Salem fra cirka 15.30 – 16.00.


Godt fodtøj tilrådes til den cirka 11 km. lange Pilgrimsvandring. Undervejs bliver der kaffe- og frokostpause. Deltagerne må selv medbringe vand til undervejs, samt mad og drikke til frokosten, men kaffen/teen serveres.

Det er Pilgrimsgruppen fra Frikirken Salem i Frederiksværk, der sammen med sognepræst Lise-Lotte Grønborg, Torup og sognepræst Eva Berger, Melby indbyder til pilgrimsvandringen.


Tak til Frederiksværk Menighedsfond for støtte!


Sæt dagen af i kalenderen!

Oplysninger kan fås hos Ingolf Bjørsted ved mail: e.i.bjorsted@webspeed.dk + Telefon 28 74 08 18.

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk