DAGENS ORD: ”Men Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, han skal lære jer alt og minde jer om alt, hvad jeg har sagt til jer.” Johannes 14:26

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

Dato: 20 aug. 2022 kl. 09:30
Sted: Fra Hundested havn til Torup kirke.

Fælleskirkelig Pilgrimsvandring på Halsnæs

Fælleskirkelig Pilgrimsvandring på Halsnæs fra Hundested havn til Torup Kirke.
Lørdag den 20. august, 2022 kl. 9.30 – cirka 16.30.
Med tid til stilhed, samtale og bøn.


Mange har gennem årene deltaget i kortere eller længere pilgrimsvandringer både i udlandet og her hjemme. En af de mest kendte er vandringen i Nordspanien til Santiago de Campostella. Også gennem Danmark har der fra gammel tid været pilgrimsvandringer mod Santiago de Campostella. I Nordsjælland fra Helsingør over Hillerød til Roskilde, - og i Jylland ad Hærvejen.


I Halsnæs kommune har vi fået Halsninoen. Det er en smuk rute gennem hele Halsnæs kommune fra Hundested i nordvest til Gørløse bakker i sydøst.


Pilgrimsvandringen 2022 begynder ved Fyrbåken på Hundested havn kl. 9.30 med morgenandagt ved Ingolf Bjørsted. Vi følger stort set den vestligste del af Halsninoen forbi Lynæs kirke, Sølager, Grønnesse skov, Sverkilstrup til Torup Kirke. Her vil sognepræst Lotte Grønborg holde afslutningsandagt, før vi runder af med kaffe.
Gennem vandring i naturen, gennem stilhed, bøn og samtale søger vi Gud, som har skabt alt, og giver livet kraft og mening. Vi gør det ikke for at opnå noget, – men i taknemmelighed over at vi i troen på Jesus må leve i Guds nåde, barmhjertighed og kærlighed. Derfor vil vi undervejs holde stop med læsninger, lidt at tænke over, meditation og bøn.

Pilgrimsvandringen 2022 er nr. 15 i rækken af vandringer arrangeret af en stadig større gruppe fra Folkekirken og Frikirken Salem i Halsnæs kommune.




Godt fodtøj tilrådes til den cirka 13 km. lange Pilgrimsvandring. Undervejs gives der en forfriskning. Deltagerne må selv medbringe eventuel formiddagskaffe, mad og drikke til frokosten,
og vand til at drikke undervejs. Da ruten ikke byder på borde og bænke, bedes deltagerne selv medbringe et sidde-underlag.


Arrangører: Det er Elinor og Ingolf Bjørsted og præsten Bo Nicolai Skov, Frikirken Salem i Frederiksværk, der sammen med sognepræst Lise-Lotte Grønborg, Torup, sognepræst Eva Berger, Melby,sognepræst Louise Grandjean Coster Spurlin-Roe, Frederiksværk-Vinderød og tidl. sognepræst Ivan L. Jakobsen, indbyder til pilgrimsvandringen.


Deltager-pris 20 kr.
Sæt dagen af i kalenderen! Vi gør dog opmærksom på, at skulle der ske forværring med hensyn til udbredelse af Covid19 vil pilgrimsvandringen blive aflyst.

Yderligere oplysninger og tilmelding (senest onsdag den 16. august) hos Ingolf Bjørsted ved mail: e.i.bjorsted@webspeed.dk + Telefon 28 74 08 18.

Tak til Frederiksværk Menighedsfond for støtte!

På Pilgrimsgruppens vegne: Ivan L. Jakobsen.

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk