DAGENS ORD: ”Hvorfor er du fortvivlet, min sjæl? Hvorfor skælver du i mig? Vent på Gud! For jeg skal takke ham på ny, min frelser og min Gud.” Salme 42:6

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

Dato: 22 aug. 2020 kl. 09:15
Sted: Fra Melby kirke over Liseleje og Hyllingebjerg til Torup kirke.

Fælleskirkelig Pilgrimsvandring

Med tid til stilhed, samtale og bøn.

Mange har gennem årene deltaget i kortere eller længere pilgrimsvandringer både i udlandet og her hjemme. En af de mest kendte er vandringen i Nordspanien til Santiago de Campostella. Også gennem Danmark har der fra gammel tid været pilgrimsvandringer mod Santiago de Campostella. I Nordsjælland fra Helsingør over Hillerød til Roskilde, - og i Jylland ad Hærvejen.

Gennem vandring i naturen, gennem stilhed, bøn og samtale søger vi Gud, som har skabt alt, og giver livet kraft og mening. Vi gør det ikke for at opnå noget,– men i taknemmelighed over at vi i troen på Jesus må leve i Guds nåde, barmhjertighed og kærlighed. Derfor vil vi undervejs holde stop med læsninger, lidt at tænke over, meditation og bøn.


Pilgrimsvandringen 2020 er nr. 13 i rækken af vandringer arrangeret af en stadig større gruppe fra Folkekirken og Frikirken Salem i Halnæs kommune.


Pilgrimsvandringen 2020 begynder i Melby Kirke kl. 9.15 med morgenandagt ved sognepræst Eva Berger. Fra Melby går vi mod nord over Lindebjerg til Liseleje, hvor vi nyder en lille forfriskning. Så fortsætter vandringen til Hyllingebjerg, hvor den medbragte frokost nydes.


Vandringen afsluttes med andagt ved sognepræst Lise-Lotte Grønborg og tidl. sognepræst Ivan L. Jakobsen i Torup Kirke cirka kl. 14.00.

Og så runder vi af med kaffe ...

Godt fodtøj tilrådes til den cirka 11 km. lange Pilgrimsvandring. Deltagerne bedes selv medbringe vand til undervejs, samt mad og drikke til frokosten.

Det er Pilgrimsgruppen fra Frikirken Salem i Frederiksværk ved Elinor og Ingolf Bjørsted, der sammen med sognepræst Lise-Lotte Grønborg, Torup, sognepræst Eva Berger, Melby og tidl. sognepræst Ivan L. Jakobsen indbyder til pilgrimsvandringen.


Sæt dagen af i kalenderen!

Vi gør opmærksom på, at vandringen bliver aflyst, hvis Covid19 krisen mod forhåbning forværres.


Tilmelding senest 19. august 2020 og yderligere oplysninger hos Ingolf Bjørsted ved mail: e.i.bjorsted@webspeed.dk + Telefon 28 74 08 18.

Tak til Frederiksværk Menighedsfond for støtte!


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk