DAGENS ORD: ”Da kom Peter til ham og spurgte: »Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive min broder, når han forsynder sig imod mig? Op til syv gange?« v22 Jesus svarede ham: »Jeg siger dig, ikke op til syv gange, men op til syvoghalvfjerds gange.” Mattæus 18:21

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]


MAF flyver for livet i Nepal

2015 jun 1

Siden Nepal i april blev ramt af et meget kraftigt jordskælv, som målte 7,8 på richterskalaen, og senere af et næsten lige så kraftigt efterskælv, er antallet af sårede og omkomne vokset uafbrudt. Nepaleserne står nu yderligere med risikoen for alvorlige sygdomsudbrud. Mangel på husly, forurenet vand og dårlige sanitære forhold kan føre til epidemier som kolera og dysenteri og andre livstruende sygdomme.

Der er behov for en effektiv indsats, inden følgerne af jordskælvet bliver værre end selve skælvet. FN skønner at ca. 3 millioner mennesker har behov for fødevarehjælp, ca. 130.000 huse er ødelagt og mindst 24.000 mennesker bor nu i midlertidige lejre.

Udfordringerne er enorme, især uden for Kathmandu. Faktisk er der mange landsbyer i Nepal, der er i en langt værre tilstand end hovedstaden. Flere har endnu ikke modtaget nogen form for hjælp.

Hvorfor?

Fordi ingen kan komme frem til dem. Mange organisationer står standby – helt klar til at hjælpe – fuldt udstyret med forsyninger og personale, men mangler et væsentligt element:

Transport!

Derfor er MAF nu gået ind for at bistå nødhjælpsindsatsen i Nepal. Med styring af logistik, bookinger og facilitering af to Airbus helikoptere med nogle af de mest erfarne mandskaber i Nepal er vi i stand til at bringe nødhjælpsarbejdere, medicin, vand, gods og fødevarer direkte ind til de steder, hvor behovet for hjælp er allermest påkrævet.

MAF flyver også for livet i andre lande

Helt ovre på den anden side af kloden ligger Papua New Guinea, et stort land hvor bjerge og urskov forhindrer mennesker i at rejse efter hjælp, hvis de kommer galt afsted. Andre kan heller ikke nå dem med livsfornødenheder, byggematerialer, medicin, sundhedspersonale, lærere og ordet om Gud – medmindre det kan ske med et fly, der kan løfte dem over bjerge og floder.

Livsfarligt ikke at flyve

Selvom kannibalisme ikke længere praktiseres blandt de mere end 700 fattige stammer på Papua Ny Guinea, er vold og overfald så almindeligt, at rejser over land ikke bare er umulige, men også livsfarlige.

Befolkningen er afskåret fra hjælp, medicin, nyt tøj, undervising og udvikling, hvis ikke MAF kunne lande på bjergtoppene.
Befolkningen er afskåret fra hjælp, medicin, nyt tøj, undervising og udvikling, hvis ikke MAF kunne lande på bjergtoppene.
MAF er Papua Ny Guineas livline

I 2014 fløj MAF 10.580 gange, med 33.328 passage¬rer og 2.020 tons last for at muliggøre 51 forskellige organisationers livsvigtige arbejde i 300 lokalsamfund.

Har du 2,5 mio kr. til en nyrenoveret GA8 Airvan?

Næ, sikkert ikke – det er jo de færreste, der har råd til at investere i et fly. Derfor vil jeg tilbyde dig blot at købe en stump af flyet. Til gengæld vil du sandsynligvis aldrig komme op at flyve i dette fly, og du får det måske aldrig at se.

Lyder det interessant? Så læs videre om dette usædvanlige tilbud. Jeg lover dig fuld valuta for pengene!


Det nye GA8 Airvan-fly skal transportere syge til hospitaler og sundhedspersonale til de syge
Køb et fly og giv det til Papua Ny Guinea

MAF har brug for bedre fly til at dække behovene i dette enorme land, og MAF Danmark har derfor sat sig som mål at skaffe pengene til et GA8 fly. Vi til¬byder dig at købe en bid af dette fly – klik ind på www.flysponsor.dk for at læse mere og købe din flystump og følge hvordan det går med indsamlingen.

På forhånd tak og tillykke med flystumpen.

Med venlig hilsen Øjvind Thomasen, landssekretær, MAF Danmark
Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk