DAGENS ORD: ”Da kom Peter til ham og spurgte: »Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive min broder, når han forsynder sig imod mig? Op til syv gange?« v22 Jesus svarede ham: »Jeg siger dig, ikke op til syv gange, men op til syvoghalvfjerds gange.” Mattæus 18:21

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]


Jeg håber på et julemirakel

2021 dec 1

Jeg håber på et julemirakel.

Af: Kirsten Lauritsen.

Det lille kristne børnehjem i Pakistan med 40 forældreløse børn, har fået støtte fra mig og en gruppe mennesker gennem de sidste 5-6 år. Jeg og min søn Simon har stået for at samle penge ind gennem venner og på Facebook. Pengene bliver sendt til dem en gang om måneden.
Børnene har det godt og de går i skole, hvor de har lært at læse og blive dygtige. De trives og har fået et bedre liv på grund af midlerne fra danmark.
I det sidste år har vi desuden samlet ind til frigivelse af kristne familier, der har været/ er stavnsbundet til tvangsarbejde i en murstensfabrik på grund af gæld til ejeren af fabrikken.
I Pakistan er mange fattige i landsbyerne analfabeter og de bliver ofte lokket til at tage små lån. De skal så arbejde lånene af, men der bliver lagt renter på lånene og pengene de tjener strækker ikke til både mad og afdrag på gæld. Gælden går i arv til børnene og ingen kan slippe fri, før gælden er betalt. Børn i disse familier får ikke lov til at gå i skole, men skal også arbejde.

Det er lykkes os at samle penge til at frigive 5 af de 10 familier, som vi kender til. De to af familierne har desuden fået hjælp til tjene penge, så den kan klare sig selv.

En har fået en symaskine og en anden en knallert med vogn, så han kan ernære familien ved taxikørsel. De 3 øvrige familier håber jeg, at vi kan støtte til at starte små boder med salg af frugt og grønsager.

Et ungt par med to små børn er begge født på murstensfabrikken og er for første gang i livet frie mennesker.

Lige nu er situationen meget hård for en kvinde og hendes to børn. Hun har boet mange år på murstensfabrikken sammen med sin mand. Manden døde i sidste måned og ejeren af fabrikken siger, at hun er for gammel til at arbejde. Ejeren vil have at datteren skal arbejde og være tjenestepige for ham. Pigen er bange for ejeren, som kan finde på at være voldelig.
Denne kvindes gæld er større end de øvrige familier. De mange år har øget gælden til 9600 kr. Jeg ved ikke hvordan vi skal få samlet så mange penge sammen, men håber på et jule mirakel.

Hvis du vil støtte Pakistan kan du sende penge via mobil pay til 41144142 Skriv Pakistan børn, eller Pakistan mursten. Så vil jeg sende beløbene direkte til Azhar, som er vores repræsentant i Pakistan.

Kærlig hilsen

Kirsten Lauritsen.
Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk