DAGENS ORD: ”Da kom Peter til ham og spurgte: »Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive min broder, når han forsynder sig imod mig? Op til syv gange?« v22 Jesus svarede ham: »Jeg siger dig, ikke op til syv gange, men op til syvoghalvfjerds gange.” Mattæus 18:21

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]


Dronning Margrethes vidnesbyrd

2024 feb 8

Dronning Margrethes vidnesbyrd
Fra det Norske medie GodtNytt.

Foto: Alex Wallin, dias fra Kong Frederik d.10. 18 års fødselsdag.
HM dronning Magrethe fortæller:

"Da min far døde, følte jeg, hvilket tungt ansvar der blev lagt på mine skuldre. Hvor får jeg hjælp fra?
Jeg fandt intet fra nogen menneskelig side. I min nød søgte jeg Gud. Jeg vendte mig til ham med glødende bønner. Jeg var stolt af de løfter min frelser gav, da han kom herned på jorden. Lige pludselig begyndte det at ske noget. Jeg indså, at jeg ikke længere var alene, jeg havde været en del af noget nyt. Jeg blev overrasket, fordi jeg helt ærligt kun havde troet på Guds eksistens, og at det var en almindelig vane at tro på Gud.
Nu var jeg blevet vækket af en revolution i min indre verden. Gud gik i opfyldelse for mig

Mennesket er ikke en robot i Guds hånd. Vi har fri vilje, som vi har fået som en gave fra Herren.

På grund af denne frie vilje er mange ting i vores liv gået til spilde. Jeg tænker på at et barn i Guds familie er som ethvert barn i vores familier. Nogle gange kan du opføre dig som en helhed Forfærdeligt.

For mig betyder Jesus Guds mulighed
Vis folk, at han går med os og er iblandt os.
Vi har ikke kun én Gud, der er Skaberen. Vi har en Gud, der kommer til os for at redde os mennesker for sig selv. Gennem dette kom Gud til verden i sin enbårne søn, Jesus, og åbenbarede for os, vi mennesker har et vidnesbyrd om, at vi ikke er alene.

Jeg tror og er fuldt overbevist om at Jesus ikke kun var et menneske. Han var helt Gud og blev et med os. Nu ved Gud gennem Jesus, hvad livet er, og hvad det vil sige at være menneske. Gud ved, hvordan det er for mig, når noget slemt kommer min vej. Gud ved hvordan det er.

Mit liv kan føles meningsløst nogle gange. Ingen mand har oplevet det som Jesus har erfaret. Derfor tør jeg stole på Jesus - som benådet synder og som dronning. "

Kære dronning Margrethe.

Tak for deres vidnesbyrd - det viser at vi alle, uanset hvem vi er, har brug for at have en personlig tro som vort livsfundament.

Gud velsigne Dem
Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk