DAGENS ORD: ”Da kom Peter til ham og spurgte: »Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive min broder, når han forsynder sig imod mig? Op til syv gange?« v22 Jesus svarede ham: »Jeg siger dig, ikke op til syv gange, men op til syvoghalvfjerds gange.” Mattæus 18:21

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]


Din kristne ambassade

2007 jan 1

Den internationale kristne Ambassade Jerusalem er en kristen hjælpeorganisation med hovedkontor i Israel og med lokal kontorer i over 70 lande. Vi repræsenterer ikke noget bestemt kirkesamfund. Vi er kristne med kærlighed til Israel og det jødiske folk, og vort motto er: Trøst, ja trøst mit folk, siger Herren.
Ambassaden blev stiftet i 1980 for at vise kristen solidaritet med Israel, da de verdslige ambassader blev flyttet til Tel Aviv i protest mod regeringens erklæring af: Jerusalem som jødernes evige og udelelige hovedstad.
I Danmark har vi kontor i Sorø og arbejdet ledes af en bestyrelse med sognepræst Stig T. Christensen, Sønderborg, som formand. Vi sender vort blad: Et ord fra Jerusalem - til alle interesserede.
 
Der er mange gode både bibelske og menneskelige grunde til at hjælpe Israel.
Jesus Kristus var jøde. De første kristne var jøder. Gud siger til Abraham: Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og forbande dem, der forbander dig; i dig skal alle jordens slægter velsignes. 
Når vi velsigner jøderne og Israel, vil Gud velsigne os og vort land.
Paulus vil ikke, at vi skal være uvidende om denne hemmelighed: at der er kommet forhærdelse over en del af Israel, indtil hedningerne fuldtalligt er gået ind, og så skal hele Israel frelses, for Gud har ikke forskudt sit folk.
Jesus siger, at Jerusalem skal nedtrædes af hedninger, indtil hedningers tid er til ende. Jerusalem er igen på jødernes hænder, derfor nærmer vi os Kristi genkomst.
Der er naturligvis også god grund til at hjælpe Israel, når man tænker på alle de lidelser dette folk har måttet gennemleve op igennem århundrederne.
I dag hjælper Den kristne Ambassade gennem aliya, dvs. hjemkomst. Vi hjælper jøder hjem fra diasporaen, adspredelsen ud over jorden. Vi er i 2006 nået op på godt 100.000 mennesker, som vi har været med til at hjælpe tilbage til det hellige land, specielt fra det gamle Sovjetunionen. Vi har også et stort socialt hjælpeprogram i Israel. Integrering af hjemkomne fattige jøder. Uddeling af mad og tøj. Hjælp til handicappede og terror ofre og her i 2006 har vi hjulpet mange i forbindelse med krigen i Sydlibanon.
 

Vi har tillid til de gamle profetiske udsagn og prøver at handle i overensstemmelse hermed. Vi berører fremtiden ved at indbyde til en årlig kristen Løvhyttefest i Jerusalem. Her samles tusindvis af kristne fra hele verden. Profeten Zakarias siger, at i forbindelse med Messiastidens herlighed skal hedningeverdenen fejre Løvhyttefest i Jerusalem: år efter år skal de drage derop for at tilbede kongen, Hærskarers Herre. Denne herlighed tager vi forskud på, når vi mødes til Løvhyttefest i Jerusalem.


Man kan bestille vort blad på telefon 35 39 53 36. Bladet er gratis.

 

 
 Se mere på www.icej.orgBibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk