DAGENS ORD: ”I fred kan jeg lægge mig og sove, for kun du, Herre, lader mig bo i tryghed.” Salme 4:9

[ Forrige ] [ Til prædikensamlingen ] [ Næste ]

Claus Mester-Christensen

Netpræst

Claus Mester-Christensen, Præst

Mail: mesters@gmail.com

 

Gode gaver

1 dec. 2013

Lad mig starte med at ønske dig glædelig jul. Selvom der allerede har været julepyntet i flere måneder, har jeg det bedst med at vente til vi er kommet ind i december med at tænke på jul og forberedelser.

Som præst er julen en af mine favoritperioder. Her er det endnu nemmere at tale om Jesus – som er ”the reason for the season”. Og fortælle om alt det gode som han har gjort og vil gøre for dig. Der findes ikke et vigtigere og bedre budskab at dele!

Advent betyder ”komme” og adventstiden markerer den forventning som var før Jesus blev født. Forventningen om en frelser og konge. Forventningen om fødslen af en som kunne forandre historiens gang. Og det var præcis det der skete. Da Jesus blev født blev historien forandret for altid. Der er for få linjer til at kunne beskrive al den indflydelse Jesus har haft på historiens gang, men der findes ikke en noget menneske der har haft større indflydelse på verden end den som Jesus har haft. Så forventningen blev ikke til skamme. Milliardvis af mennesker har siden da oplevet hvordan Jesus har ændret deres personlige historie. Hvordan troen på ham har givet fred i hjertet og håb og forventning om fremtiden. Mennesker der har oplevet at Jesus er værd at vente på!

Lad gerne denne adventstid være den tid hvor du inviterer Jesus ind i din historie. En tid hvor du oplever hans ”komme” ikke bare som en 2000 år gammel historie, men som noget som er levende og virkeligt for dig i dag.

Jesus siger om sig selv at han er kommet for at give liv – og overflod af liv. Hvor vores modstander djævelen er kommet for at 'stjæle, slagte og ødelægge' dig – vil Jesus give dig ægte åndeligt liv – og i overflod af liv. Det er sandelig værd at vende sig til Ham og det er en mulighed at opleve det i dag.

Der står i Bibelen (Jak. 1:17) at det udelukkende er gode og fuldkomne gaver, der kommer til os fra vores himmelske Far. Julen er også gavernes tid og de gaver der kommer fra Gud er altid gode. Den største gave er den mulighed at du kan kalde dig Guds barn, hvis du tror på Jesus. Tænk at kunne kalde jordens skaber for 'far' – det fås ikke større eller bedre – og det skal ikke byttes.

Må jeg ønske dig en glædelig jul – hvor du tager imod den største og bedste gave du kan få. Har du allerede taget imod og vil beskrive dig som kristen – håber jeg at du i et lille øjeblik vi lade taknemmeligheden fylde dig, for den store gave du har modtaget!


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk