DAGENS ORD: ”Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. v7 Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus.” Filipperne 4:6

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

Naturkatastrofer

17 maj. 2008

I disse dage er det sket 2 naturkatastrofer i Kina og i Myanmar (Burma) med mange døde og stor lidelse for befolkningen. Det kan i den forbindelse være utrolig svært at forstå regeringen (militærjuntaen ) i Myanmar. De vil ikke åbne op for nødhjælpsorganisationerne som står parat til at hjælpe, den trængte befolkning - tænk at mennesker kan være så kyniske. Der er anonyme beretninger om, at man smider folk der har søgt ly på skoler ud, for nu skal børnene i skole, men regner siler ned, og der er ikke mulighed for læ. Det er da grotesk.
Det sætter for mig mit liv her i Danmark i relief - hvor lønkamp og andre dagligdags problemer bliver så små i mod kampen for overlevelse og at have mistet nogen man holder af. Det gør mig taknemlig for at leve i et land, hvor vi trods alt har rimelige kår.

Vær med til at bede om at regeringen i Burma vil give tilladelse til at nødhjælps organisationerne kan komme frem og hjælpe befolkningen.

hilsen Hanna Wallin

 
Hanna Wallin

Tanker i tiden

Hanna Wallin,
Netkirken

Mail: hanna.wallin@live.dk

 

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk