DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

Naturkatastrofer

17 maj. 2008

I disse dage er det sket 2 naturkatastrofer i Kina og i Myanmar (Burma) med mange døde og stor lidelse for befolkningen. Det kan i den forbindelse være utrolig svært at forstå regeringen (militærjuntaen ) i Myanmar. De vil ikke åbne op for nødhjælpsorganisationerne som står parat til at hjælpe, den trængte befolkning - tænk at mennesker kan være så kyniske. Der er anonyme beretninger om, at man smider folk der har søgt ly på skoler ud, for nu skal børnene i skole, men regner siler ned, og der er ikke mulighed for læ. Det er da grotesk.
Det sætter for mig mit liv her i Danmark i relief - hvor lønkamp og andre dagligdags problemer bliver så små i mod kampen for overlevelse og at have mistet nogen man holder af. Det gør mig taknemlig for at leve i et land, hvor vi trods alt har rimelige kår.

Vær med til at bede om at regeringen i Burma vil give tilladelse til at nødhjælps organisationerne kan komme frem og hjælpe befolkningen.

hilsen Hanna Wallin

 
Hanna Wallin

Tanker i tiden

Hanna Wallin,
Netkirken

Mail: hanna.wallin@live.dk

 

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk