DAGENS ORD: ”Men alligevel er det ikke jer, der skal kæmpe; I skal blot stille jer op og blive stående, så vil I se Herren frelse jer, Juda og Jerusalem. Vær ikke bange, og lad jer ikke skræmme! Ryk ud imod dem i morgen, Herren vil være med jer.” 2. Krønike 20:17

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

Terrorisme

11 jan. 2015

Terrorismen kom pludselig tæt på , da terrorister angreb tegnerne på satirebladet Charile Hedbo.

Vi sad klistret til skærmen, mens TV sendte live fra Paris. To gidseltagninger, hvor af den ene var i et jødisk supermarked.

Jeg så en satiretegning på nettet. Det forestillede de tre martyrer fra Paris der står foran Guds trone. Terroristerne siger: Vi er martyrerne fra Paris, hvorefter Gud siger Je suis Charlie (jeg er Charlie). Jeg smilte af tegningen og opdagede dybden i teksten.
Jesus er vældig rådgiver og fredsfyrste. Han siger: "Hvad du har gjort mod en af mine mindste, det har du gjort imod mig".

Jeg er nervøs for at rabiate personer fra forskellige trosretninger, vil misbruge den uhyggelige hændelse for egen vinding, med noget der ligner krigs retorik. Jeg blev glad da jeg opdagede at en muslimsk mand havde trukket flere ind i et fryserum, for at beskytte dem mod terroristen. Det er dejligt at se et modigt og forstandigt menneske, der kere sig om sine næste, uanset trosretning. I mine øjne er han en helt.

Lad mig gentage Jesu ord: "Hvad du har gjort mod en af mine mindste, det har du gjort imod mig". 
Alex Wallin

Tanker i tiden

Alex Wallin, Redaktør og webmaster
Netkirken

Mail: webmaster@netkirken.dk

 

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk