DAGENS ORD: ”Stol på Herren af hele dit hjerte, og støt dig ikke til din egen indsigt. v6 Hav ham i tankerne på alle dine veje, så vil han jævne dine stier.” Ordsprogene 3:5   [ Læs kommentar ]

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

11 sep. 2015

I dag er det den 11 september.

Jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på 11 september 2001, hvor terror og ødelæggelse rykkede ind i stuerne og i folks bevidsthed. Det er stadig en dato der sætter skel. Det er som om, at endetiden pludseligt rykkede tættere på.
I dag ser vi flere og flere flygtninge fra mellemøsten, hvor krig og terror breder sig som en steppebrand. Flygtningestrømmen sætter spor europa, ja, i hele verden. Hvordan skal det ende?
Vi må sætte fokus på at være der for vores medmennesker - i og uden for kirken.

Alex Wallin

Tanker i tiden